Hlavní obsah
Článek

Letošní ročník nejstaršího filmového festivalu na světě se nese ve znamení Matta Damona (53). Herec se na zahajovacím ceremoniálu pochlubil atraktivní manželkou, která je maminkou na plný úvazek.

Držitel Oscara za scénář k dramatu Dobrý Will Hunting si návštěvu Benátek nemohl nechat ujít. O Zlatého lva totiž usilují hned dva jeho filmy. Festival ve středu zahájil snímek Zmenšování o vědeckém projektu, jehož záměrem je vytvořit miniaturní kopie lidí a snížit tak spotřebu přírodních zdrojů.

Na červeném koberci se Matt Damon pochlubil Lucianou Barroso, která je jeho manželkou již 12 let. Společně si pořídili dcery Isabellu (11), Giu (9) a Stellu (6). Osmnáctiletou Alexii má hercova manželka z předchozího vztahu.

Podruhé se Damon v Benátkách předvede ve filmu Suburbicon: Temné předměstí, jehož režisérem je George Clooney (62). Ten se tak po třech letech vrátí na místo, kde se oženil s právničkou Amal. V soutěžní sekci bude uveden i thriller matka! od Darrena Aronfskeho, který se při natáčení údajně sblížil s o 22 mladší herečkou Jennifer Lawrence (33). Přijdou na premiéru jako oficiální pár?

Reklama

Další články

Načítám