Hlavní obsah
Článek

Středobodem finálových večerů Schwarzkopf Elite Model Look 2017 bývají primárně finalisté, ze kterých vždy vzejde velká naděje modelingu, návštěvníci bývají mezi přehlídkami baveni hudebními vystoupeními.

V minulosti svým zpěvem zpříjemnila atmosféru herečka a zpěvačka Jana Kirschner, na improvizovaném mole ve Španělském sále Pražského hradu exhibovala Iva Pazderková (44) a svým zpěvem dojímala Marta Kubišová. I letos se diváci bavili náramně, neboť se organizátorům podařilo pro tento večer získat hudební trojlístek tvořený Vojtou Dykem, Jakubem Prachařem (40) a Janem Maxiánem, kteří řadu let vystupují pod označením Tros Discotequos.

„Dřív jsme hráli jen pro radost. Byli jsme spoluzakladatelé cirkusového divadla Cirk La Putyka. Tam nemohla být reprodukovaná hudba, protože se s hudbou muselo pracovat podle aktérů. Vytvořili jsme takovou herecko-hudební vložku,” vysvětlil nám Maxián, který se mimo jiné objeví v další řadě pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Kluci z této improvizační hudební formace byli v minulosti součástí velmi populární kapely Nightwork, která ukončila činnosti v roce 2013. Nabízela se tedy otázka, jestli to nedají s dalšími členy jako František Soukup, Jakub Antl či Ondřej Sluka zase dohromady. „Nikdy neříkej nikdy. My jsme sice kapelu zastavili, ale pokud by přišel nějaký impuls, který by kapelu dal dohromady a některé věci by se narovnaly, abychom byli všichni spokojení. Já jsem pro každou srandu, když má nějakou kvalitu, a když ji lidi dělají s radostí,” říká Jan Maxián.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám