Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V pořadí již 6. ročník kultovního Burgerfestu v pražských Holešovicích je na spadnutí. Stejně jako loni se návštěvníci mohou těšit na výběr těch nejlepších „burgráren“ nejen z České republiky, ale i ze Slovenska. Akce se bude konat ve dnech 9.–10. září v Praze na Výstavišti. Hlavním partnerem je opět Jack Daniel´s.

Burger + whiskey + cola = AMERICKÁ SVOBODA

Posláním Burgerfestu je dokázat lidem, že burger, který byl u nás léta vnímán jako jídlo z fast foodu, má v kvalitní gastronomii své místo. „Právě i díky pěti ročníkům Burgerfestu, který představil trend gourmet burgerů a velký výběr burgráren, se ukázal náš směr správný a především smysluplný. Zároveň jsme se stali největším festivalem svého druhu v Evropě a také jsme přivezli BBQ Pit Boys z USA – legendy amatérského grilování,“ uvádí zakladatel festivalu Zdeněk Střížek. Letošní ročník bude ve znamení kuchařských show od grill masterů z celého světa, kteří představí nové trendy a techniky v přípravě masa a burgerů. Návštěvníci se mohou těšit také na tradičně bohatý doprovodný program, včetně hudebních zážitků. Burgery zde budou připraveny z těch nejkvalitnějších a čerstvých surovin přímo na místě před zraky návštěvníků.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Omáčka, která vznikla z lásky k burgeru 

Právě ze své vášně k burgeru vytvořil Jack Daniel´s legendární barbecue omáčku, která chuť šťavnatého burgeru skvěle doplňuje. Dostali jste na ni chuť? Tak to musíte na Burgerfestu zavítat do „jackovské“ zóny, kde si burgery právě s touto omáčkou budete moct vychutnat. Kromě ní tam nebude chybět ani ikonická whiskey, typicky „jackovská“ atmosféra a také pár vychytávek…

Navštiv destilérku a pošli pohled kámošům

A co že se bude v „jackovské“ zóně tak zajímavého dít? Pro nedočkavce tady máme malou „ochutnávku“:

Díky virtuální realitě se budete moci podívat do destilérky v Tennessee, a získáte tak jedinečnou příležitost poodhalit tajemství americké whiskey, která zraje v dubových sudech.

Letošní ročník také nabízí návštěvníkům „JD zóny“ unikátní možnost svým kámošům a známým poslat pohled s „jackovským“ motivem.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Loňský ročník v číslech - snědlo se více než 4 000 kg nejen hovězího masa a 35 000 burgerových bulek všelijakých barev a chutí.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Jen frajer jako Jack dokáže slavit narozeniny celý měsíc

Více než postavu Jacka Daniela budete znát jeho Tennessee whiskey, která nese jeho jméno a kterou začal vyrábět v poměrně nízkém věku. Nikdo přesně neví, ve který den se Jack Daniel narodil, ale jisté je to, že to bylo v měsíci září. Právě díky této skutečnosti se Jackovy narozeniny slaví po celý tento měsíc. A v zářijových dnech se koná i Burgerfest… Co to znamená? Super příležitost připít si whiskey na Jackovu počest! Vezměte všechny své kámoše a dorazte, na téhle párty zkrátka nesmíte chybět! 

Další články

Načítám