Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má s ní tolik potíží, že je až zázrak, že ji v uplynulých deseti letech neposlal k vodě. Manželka Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) dělala jeden průšvih za druhým a nakonec se pro nadužívání alkoholu a prášků dostala do blázince. A teď u ní mají největší obavu z toho, aby nedopadla jako Iveta Bartošová (†48)!

„Jirka má největší hrůzu z toho, aby neskončila jako Iveta. Aby z ní nakonec nebyla podobná troska a nespáchala sebevraždu. Říkal, že si nevezme na triko, aby takhle dopadla, a bez ohledu na to, jak moc se mu třeba v tu chvíli nebude chtít, v případě, že by znovu začala pít a polykat hrsti prášků, nekompromisně ji dovleče do blázince,“ tvrdí náš zdroj s tím, že obavu o ni mají i její další blízcí včetně syna.

Sám Krampol nám už před časem řekl, že jedinou záchranou pro jeho ženu je to, že začne pracovat a přestane přemýšlet nad tím, co s takovou přehršlí volného času. Proto by měla pomáhat seniorům. „To zatím nedopadlo, protože paní, které bych měla pomáhat, má po úrazu,“ svěřila nám nedávno Krampolová.

Když jsme jí v úterý zavolali, jak se má, mluvila tak děsivě protichůdně, až jsme se začali bát, jestli není zase ve víru závislostí.

„Nevím, jak se to stalo. Asi jsem byla zmatená. Ale opravdu nepiuju. Už ani to nealko pivo si nedám,“ dušuje se.

Reklama

Další články

Načítám