Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Patricie má ráda noční život. A právě o této její libůstce je i její druhý videoklip k singlu „Zvyřátka“, který momentálně rotuje v českých rádiích. Singl o propařené noci, kdy se po požití etanolu stávají z lidí zvířátka, se točil na statku společně s husami, krávami a prasátky. Tato mladá a talentovaná písničkářka v minulosti ukázala, že se nebojí udělat si legraci ani z prezidenta Obamy, teď dokazuje, že se dokáže zasmát se i sama sobě.

„Nejdřív mě napadlo převléknout se do zvířecích kostýmů, vtrhnout do různých nočních podniků v Praze a natočit jak se z nás po pár panácích stávají zvířátka. Nakonec jsem se ale rozhodla pro statek. Představa, že se ráno probudím v nějakém zapadákově a nemám vůbec tušení, jak jsem se tam dostala, mi přijde vtipná, navíc se opírá o časté zkušenosti z mejdanů,“ svěřila se zpěvačka, jejíž některé píseň Zvyřátka připomíná například některé písně od Lilly Allen, která je zpěvaččiným vzorem.

„Líbí se mi, že nepůsobí jako žádná fiflenka. Může si dovolit být ironická, skládá si vlastní písničky a má co říct,“ vysvětluje zpěvačka, která se nechce zařadit mezi zpěváky, kteří si nechají vyrábět písničky na zakázku, i když si samozřejmě nechává radit od zkušenějších muzikantů jako je například Boris Carloff, který tento singl připravil pro rádiové použití. S roztomilou drzostí se pouští do vážnějších témat a se svým mladým, ale moudrým pohledem na věc, se nebojí vystoupit před zraky veřejnosti.

Reklama

Další články

Načítám