Hlavní obsah
Článek

Jsou půvabné a mají talent na zpěv a tanec. Teď ale předvedly, že jsou i neskutečně sexy! Holky z AquaBabes se pochlubily fotkami z dovolené a ukázaly, jak jim to sluší v plavkách. S těmihle tělíčky se rozhodně nemusí bát jít s kůží na trh.

Letošní členky hudební skupiny AquaBabes si užívaly akční léto. Společně nebo zvlášť holky pořádně dováděly u vody a některé i vycestovaly na letní dovolenou do zahraničí.

Markéta odjela jako každý rok se svou drahou polovičkou do Bulharska, kde už je téměř jako doma. A rozhodně neodjížděli nespokojení. „Miluji spojení opalovačky, relaxu a večerní zábavy, kterou Slunečné pobřeží nabízí,“ popsala dovolenou nádherná plavovláska.

Do Bulharska se vydala i Stiliana. „Jezdím tam za rodinou a cestovat. Ze sluníčka, moře a mořského vzduchu čerpám energii na celý rok. Léto je moje oblíbená část roku,“ řekla exotická kráska, která si letos odtamtud „odskočila“ procestovat i sousední Řecko.

To Petra si většinu prázdnin užívala spíše pracovně, ani náhodou si ale nestěžuje, nudu totiž nesnáší. Pořádně dobrodružná dovolená ji navíc ještě čeká v samotném závěru léta. „S přítelem se teď chystáme na týdenní trip, takže se už teď těším třeba na Chorvatsko, Slovinsko, Černou Horu nebo Bosnu a Hercegovinu,“ prozradila cestovatelské plány akční krátkovláska.

I rusovlasá Tereza měla o prázdninách dost napilno. „Moře jsem proto tento rok nestihla,“ vysvětlila. Rozhodně kvůli tomu ale nesmutní. „Když má člověk svou práci jako koníčka, tak mu to ani nepřijde jako povinnost a užívá si to,“ mínila sexy zrzka, která si ale ani tak nemohla nechat ujít alespoň nějaké to koupání. S přítelem navštívila třeba aquapark v Olomouci.

Na koupališti trávila horké letní dny i poslední z AquaBabes Mária. K vodě vyrazila s kamarádkami, mezi kterými nechyběla ani zpěvačka Monika Bagárová. „S Mončou se přátelíme od dětství, když jsme se poznaly, bylo mi deset let, jí dvanáct. Naše rodiny se znají už léta,“ zavzpomínala drobná temperamentní brunetka. U bazénu pak spolu obě zpěvačky zapózovaly před objektivem a výsledek, na který je radost pohledět, sdílely na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám