Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prostorách bývalých kasáren v pražském Karlíně se skrývá obrovský dvůr, který zřejmě sloužil jako apelplatz, kde vojáci prováděli nástupy a cvičení. Moc se tam nezměnilo, jen přibyla hromada světlého písku evokující pláž a také spousta lehátek. Jen moře chybí.

Právě tenhle prostor si vybral mladý český módní tvůrce Michal Marek pro nafocení kampaně pro svoji novou kolekci. A dal dohromady i dost bizarní sestavičku modelů a modelek, jak můžete vidět v našem videu. "Věřím, že výsledek bude naprosto skvělý, i právě proto, že každý je úplně jiný a pochází z jiného světa. Ta symbióza mezi různorodostí každé té osobnosti zahrála svoji roli," míní Michal Marek.

"Celé téma mojí nové kolekce je o lásce, zamýšlíme se nad všemi podobami lásky, od té krásné romantické, až po zvrácenou tvář lásky. Proto i ta hlavní barevnost je černá, červená, šedá a odstíny bílé. Hlavní symbolikou se stala vlaštovka jako symbol svobody. Proto jsme natáčeli i dronem, jako by právě z pohledu té vlaštovky, aby byly všechny symboliky propojené," vysvětloval nám návrhář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám