Hlavní obsah
Článek

Potřetí se stal otcem. Saša Rašilov (51) si od rozpadu svého manželství s Vandou Hybnerovou snaží střežit své soukromí, a tak novináři ani neměli šanci přijít na to, že jeho partnerka Lída Němečková herci porodila jejich prvního společného potomka.

Radostná informace se provalila ve chvíli, když Rašilov fotil vlasovou proměnu se známou fotografkou Lucií Robinson. Jeho sympatická partnerka ho přišla do salonu na pražských Vinohradech pozdravit a již se nepyšnila bříškem, ale přijela rovnou s kočárkem. „Ano, je to tak. 20. července se nám narodila dcera Marie," svěřil se Super.cz herec, který byl přímo u porodu v porodnici v pražském Podolí.

„Nejsme zastánci alternativních porodů, a tak jsem na slovo poslouchali pana primáře Hynka Heřmana," uvedl Rašilov. K hladkému průběhu porodu nejspíš přispěla skutečnost, že Lída před porodem pravidelně cvičila jogalates. „Porod proběhl přirozenou cestou. Lékař přišel ve chvíli, kdy se miminko narodilo za pomoci porodní asistentky," vzpomíná Saša.

Z focení pak Rašilov odcházel s dcerou v kočárku a modrým odstínem vlasů, který se měl brzy vymýt. „Byl jsem nadšený střihem i modrou barvou,” komentoval proměnu Saša Rašilov. Z fotek je patrné, že ještě větší radost má samozřejmě z malého caparta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám