Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nerozlučná dvojka nejen na jevišti, ale i na různých akcích. Když někde potkáme zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38), s pravděpodobností hraničící s jistotou se někde kousek od ní objeví její kolega a kamarád Marian Vojtko (51). A naopak. Na nervy si prý ale navzájem nelezou. Ty dva propojil muzikál Fantom opery, kde hráli ústřední dvojici, nyní se spolu objevují v Plese upírů, který se od 9. září opět vrací na scénu.

"Jsme už takový starý pár. Ale jen divadelní a umělecký. Naši partneři určitě žárlit nemusí, i když já tedy nikoho nemám. Máme spolu vymyšlený i takový projekt s muzikanty, mezi něž patří i Míšin přítel Saša, který je vynikající houslista. Máme spolu divadla, vystoupení. Zpívá dobře, tak jsem ji vzal k sobě, aby si mohla zazpívat kvalitní duety," vysvětloval Marian.

"Od začátku, kdy jsme se poznali, tak jsme zjistili, že máme hodně společných zájmů. Když jsem přišla do divadla, řešili jsme spolu i operu, protože Marian má také vystudovaný operní zpěv. Tím jsme k sobě měli blízko. A občas se o něj musím i starat," navázala Míša. "Dělá dobré snídaně, které mi nosila na zkoušky, tak ji mám o to raději," smál se Marian.

Oba potvrzují, že jsou výjimkou hned z několika pravidel. Jednak téměř neexistující možnosti opravdového kamarádství v šoubyznysu a pak z ještě nepravděpodobnější varianty přátelství mezi mužem a ženou, když oba patří k heterosexuální menšině v téhle profesi. "To je pravda. Nikdy jsme spolu nic neměli. Nedávno jsme se o tom bavili a Maroš zrovna říkal, že už by si to ani nedovedl představit. To mě, přiznám se, trošku urazilo," souhlasila s výhradami Míša.

Je to vlastně záhada, protože o Marianovi je známé, že je na blondýnky, a Míša jako blondýnka do muzikálu nastoupila, i když si nedávno nechala vlasy ztmavit na svoji přirozenou barvu. "Jsme partneři bez sexu, jsme jako brácha se ségrou. Já ji na začátku, když začínal Fantom opery, samozřejmě balil. Ale ona to nějak nepochopila. Dokonce jsem šel za producentem Františkem Janečkem (79), jestli není nějaká divná, že se do mě nezamilovala," vyprávěl Marian.

Dneska jsou ale za to, že to mezi nimi nedopadlo a nezajiskřilo, oba rádi. "Navíc když vidím, co dělá tomu svému chudákovi chlapci, jsem šťastný, že jejím přítelem nejsem. Ale jinak je skvělá. Nejenže dobře vaří, ale dokáže mě poposunout, když jsem línější, a dává mi i hodiny zpěvu," pochválil na závěr Míšu Marian.

Reklama

Další články

Načítám