Hlavní obsah
Článek

Že má oblíbený herec a moderátor Jiří Krampol (85) doma manželku průšvihářku, to vědí asi všichni. Kvůli různým extempore, a hlavně kombinaci alkoholu a prášků žena umělce Hana Krampolová (†59) nedávno skončila v blázinci. A v životě se už nesmí napít. Super.cz se nyní podařilo zjistit, že jinak milující a oddaný partner dal své manželce drsně nůž na krk.

Léta dělal, že její problémy nevidí. Mezi přáteli říkal, že přeci svou lásku neopustí ve chvíli, kdy má potíže. Z jeho ženy se ale postupem času stávala troska. Když jí pak šlo už o život, zakročil a dostal ji do blázince.

„Má ji pořád moc rád, ale mluví s ní v tomto ohledu drsně. Jasně ji varuje, že už se nesmí napít ani polykat prášky. Říkal jí přede mnou: ‚Ještě jeden průšvih a poletíš z domu!‘ Docela jsem zírala a nevěřila vlastním očím. Takhle Jirku neznám. Ale přísnost asi u takto nemocných lidí musí být,“ řekla nám důvěryhodná účastnice nekompromisního rozhovoru.

Jestli herec měl na mysli konec manželství nebo to, před čím už varoval i veřejně (že jeho ženu při případném návratu k neřestem čeká roční nedobrovolný pobyt v psychiatrické léčebně) nevíme, jak ho ale známe, věříme spíš druhé verzi.

Kdo Jiřího Krampola a jeho choť poznal osobně, ten ale už kvůli němu doufá, že se dál kvůli manželce nebude trápit a ona mu už bude dělat jenom radost!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám