Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kelly Brook (44) se dlouhodobě potýká s výtkami svých fanoušků, že si k pěknějším tvarům dopomáhá úpravami. Nejen v rámci profi focení, to je vcelku běžná praxe, ale i snímky ze soukromí, které dávkuje na své sociální sítě, podle některých prochází ‚zužovacím‘ procesem, obzvlášť v oblasti pasu.

V minulosti si vyslechla i nadávky typu, že vypadá jako velryba, nebo dobré rady, že by měla tak pět kilo zhubnout. Je ale nad věcí, nic jiného jí ostatně nezbývá, a ani chuť přidávat další a další snímky v prádle nebo v bikinách jí to nebere. Pořád je víc těch, kteří na ní mohou oči nechat.

Pro ně jsou určené i její pověstné kalendáře a na světě je už i ten pro příští rok. Radost z něj Kelly před fanoušky neskrývala, ba naopak. „Nemůžu se dočkat, až vám ho ukážu,“ píše z Turecka, kde je s přítelem Jeremym Parisim na dovolené. Tak jsme zvědaví, do jak velkých úprav se Brook na svých 12, respektive i s titulkou 13 stránkách pustila tentokrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám