Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolná (42) je už trojnásobnou maminkou. Půvabná dáma přivedla už v červenci na svět dceru Rozálii Annu.

Šťastným tatínkem je dlouholetý přítel této krásné maminky, miliardář David Beran. „Obě jsme v pořádku a užíváme si to," řekla Blesku Dobrovolná, která se ještě začátkem července pochlubila těhotenským bříškem na karlovarském filmovém festivalu, kam jezdí skoro každý rok a pokaždé oslňuje svými nespornými ženskými půvaby.

"Karlovy Vary jsem si nechtěla nechat ujít, brzy mě čekají krásné mateřské povinnosti jako kojení. Je to poslední příležitost se dostat mezi lidi. Jen je škoda, že nebudu mít čas si to tady víc užít, pojedu ráda v klidu domů, už je i jeden večer pro mě náročný," rozpovídala se pro Super.cz ve Varech Dobrovolná, která má s dlouholetým partnerem ještě dcery Kristýnu a Kateřinu. Spokojení rodiče tak mají doma tři sestry.

Reklama

Další články

Načítám