Hlavní obsah
Článek

O kariéře modelky nikdy ani ve snu neuvažovala a chtěla se věnovat milovaným zvířatům. Pak Eva Klímková dostala zásadní radu zúčastnit se castingu na prestižní modelingovou soutěž Schwarzkopf Elite Model Look. Tuto soutěž v roce 2013 vyhrála a následně stanula i na stupních vítězů světového klání v čínském Šen-čenu. Její život se otočil o sto osmdesát stupňů.

Poslední rok dostává devatenáctiletá rodačka z Prahy jednu zakázku za druhou a musela kvůli tomu přizpůsobit svůj život. „Tento rok jsem začala hodně pracovat. Jsem ráda, že když přijedu domů, tak se můžu věnovat rodině,” říká česká topmodelka, která díky daleko od sebe posazeným očím a vůbec vzhledu dostala přezdívku „česká Kate Moss”.

Eva musela na čas přerušit studium na Střední odborné škole stavební a zahradnické v Praze. „Z této práce jsem měla nejdřív velký strach, nevyrůstala jsem s představou, že se stanu modelkou. Teď mě cestování a poznávání nových lidí a práce pro prestižní magazíny začaly hrozně bavit,” říká Eva Klímková.

Reklama

Další články

Načítám