Hlavní obsah
Článek

O modelkovském důchodu mluvit nechce, ale po letech strávených na špici světového modelingu začíná Zuzana Stráská přece jen myslet na zadní kolečka.

„Vždycky jsem myslela na zadní kolečka, vystudovala jsem vysokou, za což jsem ráda. Někdo říká, že modelky nemají čas, ale já si na školu vždycky čas udělala. Navíc působím v módním časopise,” říká Zuzana a jedním dechem dodává: „Jsem za to ráda, protože je tady jen málo starších modelek, které berou velké zakázky a můžou se tím uživit.”

Stráská se letos stala společně se slovenskou kolegyní Michaelou Kociánovou ambasadorkou projektu Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2017. Radila Zuzka svým nástupkyním, aby kromě snu o kariéře v modelingu měly také plán B? „Přiznám se, že jsme tohle ještě neříkali. Teď je pro ně klíčové, aby chtěly být modelkou. Je pravda, že jsem jim říkala, že je škola strašně důležitá a je potřeba nechat si vytvořit individuální program. Na tom jsem i já stavěla, mohla jsem tak studovat i cestovat,” říká Zuzana Stráská.

Reklama

Další články

Načítám