Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to rok, co Jana Tvrdíková vyhrála soutěž Schwarzkopf Elite Model Look. Sympatická brunetka z Prahy následně zvítězila i ve světovém klání v Lisabonu a její kariéra se slibně rozjíždí. „Pořád bude v paměti, že jsem to vyhrála. To se asi nikdy nezapomene,” řekla Jana na představení letošních finalistů zmíněné modelingové soutěže.

Rodiče šestnáctileté krásky nebyli příliš nadšení z toho, že by se jejich dcera měla dát na dráhu modelingu. Zejména pak její otec, bývalý ministr obrany Jaroslav Tvrdík, prosazoval, aby jeho dcera upřednostnila školu před tímto povoláním. „Rodiče už se smířili s tím, že modeling dělat budu. Tatínek je už taky víc v klidu,” říká Jana, která však zdůraznila, že škola je u ní na prvním místě. „A až potom je modeling.”

178 centimetrů vysoká Tvrdíková má za sebou pracovní cestu po Japonsku a plánuje vyrazit na některý z evropských týdnů módy. Školu a práci dokonce zvládá skloubit se vztahem. Poslechněte si rozhovor, ve kterém mimo jiné promluvila o své nové lásce.

Reklama

Další články

Načítám