Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka odpoledních zpráv na Primě Eliška Čeřovská měla úraz. Upadla tak nešikovně, že si  málem vyrazila dva přední zuby. A to je pro televizní moderátorku opravdová katastrofa. "Přišla jsem o jedničku a druhý jsem si ulomila. Vyrazila jsem na víkend za rodiči a vyrazili jsme na náměstí. Bohužel jsem si sedla na židli, která byla vratká. Když jsem se našim snažila něco ukázat a otočila jsem se, tak se se mnou otočila na bok a já jsem se pokusila ukousnout zubama dlažební kostku. Nezkoušejte to, nejde to," řekla Super.cz Eliška.

"Byl to šok. Bylo krve jak z vola, prokousla jsem si ret," říká Eliška, která ještě tentýž den představovala na Primě nové studio, ve kterém se vysílají zprávy. A tam už měla jen poraněný ret, zuby byly v pořádku.

"Pomohli mi na jedné klinice, snad není nic poznat. Ještě mě čeká jedna návštěva a nějaká dodělávka. Mluví se mi dost blbě, přichází mi to teprve k sobě kvůli umrtvení, ret je poraněnej a ještě ty zuby zkrátka nejsou úplně moje," dodala Čeřovská.

Reklama

Další články

Načítám