Hlavní obsah
Článek

Oblíbená moderátorka Evropy 2 Zorka Hejdová (33) si s manželem Mírou Hejdou (33) a přáteli užívala poslední prázdninové dny na Lipně.

Sympatický páreček si pronajal plachetnici a naplno si vychutnával nádherné prosluněné dny. Na takovém parádním plavidle jsou chytání bronzu a koupačka jedna báseň.

Z jedné opalovačky zveřejnila Zorka fotku na sociální síti a hned bylo na co se dívat. Postavu v plavkách má totiž blonďatá moderátorka opravdu parádní.

Ale nesmíme samozřejmě zapomenout na jejího manžela Míru Hejdu, který v plavkách vypadal jako Mitch Buchannon z Pobřežní hlídky a celý nápad s plachetnicí vymyslel.

„Loni jsme byli dvě hoďky na motorové loďce na Slapech a byl to zážitek léta. Teď jsem dokonce zjistil, že se na lodi dá i spát. Takže spacák, plavky a přátelé a už se jelo. Plachetnice je fakt velký zážitek. Papíry na některé nepotřebujete a cena je levnější než kdejaké ubytko na Lipně. Obavám se, že se jdu přihlásit na kurz vůdce malého plavidla,“ napsal na sociální síti nadšený moderátor, kterému vyšlo skvělé počasí.

Vždyť by stačilo odjet jenom o týden později a museli by všichni vzhledem k nadcházející víkendové předpovědi místo do plavek do pláštěnek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám