Hlavní obsah
Článek

Americká cvičitelka a účastnice fitness soutěží i reality show The Real Housewives of Orange County Tamra Judge (49) si od lékařů vyslechla smutnou zprávu. Znaménko, které se jí vytvořilo na zadku, je melanom, jeden z typů rakoviny kůže. „Jsem smutná, bojím se a jsem naštvaná. Ale podchytili jsme to včas, a to je dobrá zpráva,“ píše na sociální síti. Už v minulosti přitom podstoupila odstranění několika znamének.

Judge, která je čtyřnásobnou matkou (její potomci jsou ve věku 12 až 31 let), se kromě natáčení zmíněné show věnuje trenérství, v Los Angeles provozuje tělocvičnu a účastní se různých fitness soutěží. Pokračovat v tom chtěla i jako padesátiletá (narozeniny oslaví 2. září). „Měla jsem v plánu v listopadu zase soutěžit za padesátnice, ale nejsem si jistá, že k tomu dojde. Vypadá to, že Bůh se mnou má jiné plány,“ napsala.

Text, v něm o svém onemocnění píše, na Instagram prý neumístila kvůli soucitu, ale jako varování, že i nenápadné znaménko může být životu nebezpečné a je potřeba mu věnovat pozornost. „Tohle byla jen malá plochá piha, běžte na kontrolu,“ nabádá svých víc jak milión fanoušků.

Reklama

Další články

Načítám