Hlavní obsah
Článek

Hlavními hvězdami Hříšného tance byli samozřejmě Jennifer Grey a Patrick Swayze. Kultovní romantický film byl však díky výrazné vedlejší roli vrcholem kariéry i pro Jane Brucker (59).

Sestra hlavní hrdinky, která na rozdíl od Baby moc nadání nepobrala, diváky zaujala především ve scéně, kdy se pokouší hosty hotelového resortu zaujmout svým pohybově i hlasově nepovedeným provedením písně Hula Hana. Lisa se ale podle scénáře žádné romantiky nedočkala a prostor dostala Baby.

Od premiéry Hříšného tance letos uběhlo 30 let. Jane Brucker se však podobně jako Jennifer Grey po nečekaném úspěchu žádné další výrazné role nedočkala. Filmy jako Návrat do rodného města či Vrať se ke dřezu! se do historie nezapsaly.

Jane Brucker se hollywoodskou hvězdou nestala a dala přednost rodině. Dva roky po premiéře Hříšného tance se jí narodila dcera Sally (28). S druhým manželem má třináctiletou Rachel.

Hříšný tanec se stal v 80. letech překvapivou senzací. Jeho rozpočet činil pouhých šest miliónů amerických dolarů a v kinech po celém světe utržil 35x tolik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám