Hlavní obsah
Článek

Mezi holkami z rodiny Štikových to pořádně vře. Může za to Ornella Koktová (31), která si vzala do parády svoji mámu Moniku i sestru Charlottu. Nezdá se jí nový mámin přítel ani to, že sestra je líná a nemá se k tomu, aby začala pracovat.

Co na to říká Charlotte, jsme se zeptali po finále soutěže Muž roku, kam mladší Ornellina sestřička s maminkou dorazily. "No jo, Ornella je zase nejchytřejší. Ale podle mě je to tak, že každý má právo na svůj milostný život. Sice bych byla nejradši, kdyby to bylo jako dřív, ale je to mámy a táty věc. Chtěla bych, aby byli oba rodiče šťastní, což si, myslím, že konečně budou," sdělila Charlotte. "Některé názory mojí sestry jsou sprosté, když jsme při ní stáli celá rodina odjakživa," dodala.

A jak to má ona sama s leností, když si ještě nenašla práci poté, co dodělala střední školu? "Já teď hledám to pravé. Zkoušela jsem několik věcí, dělala jsem i ve svém oboru, jsem kosmetička a vlasová stylistka, ale nemůžu to dělat kvůli alergiím. Takže hledám to pravé. Ale na začátku nového roku chci začít na hudební scéně," prozradila nám.

Zkušeností má ovšem zatím pramálo. "Zatím jsem zpívala jenom v koupelně. Zpívám i karaoke a všichni mě chválí. Ti tři lidi kolem mne," vyprávěla, ale na svůj oblíbený song si takhle zčistajasna nedokázala vzpomenout. "Ale líbí se mi novější muzika. A být zpěvačka, je teď můj životní cíl," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám