Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, osmnáctý ročník Muže roku vyhrál syn Standy Hložka Matyáš Hložek. Už před finále ale šoubyznysem kolovaly zprávy o tom, že vyhraje právě on. Opravdu někdo jeho vítězství zmanipuloval?

„Podobná kritika se ozývá snad každý rok a často od lidí, jejichž favorit nevyhrál nebo kteří mě konkrétně nemají bůhvíproč v lásce. Mrzí mě to. Nemám totiž důvod to dělat. Stalo se už v minulosti i to, že zvítězil někdo, z koho jsem po předchozích zkušenostech nebyl úplně nadšený, ale právě kvůli regulérnosti soutěže jsem do toho nikdy nezasahoval. Ani bych nemohl. Navíc bych také nechtěl, i kdyby to šlo,“ řekl Super.cz pořadatel soutěže mužské krásy David Novotný.

Tentokrát však Hložkovo jméno opravdu „éterem“ létalo již dopředu. „Je pravda, že Matyáš byl i můj favorit a je možné, že si ho oblíbili i lidé, kteří s ním nepřišli do styku tolik, jako já. Umí se chovat, je společenský, slušný, branži díky výchově rodičů rozumí. Od tiskovky, kde byli finalisté představeni veřejnosti, na sobě hodně zapracoval. A hodně diváků i porotců dostal svou volnou disciplínou, kterou byl zpěv. Přiznám se, že když jsem viděl výsledky hlasování poroty, od které získal dvojnásobek hlasů než druhý v pořadí, měl jsem radost a trochu si i oddechl,“ dušuje se Novotný, který tak rázem smetl všechny spekulace o manipulaci s výsledky ze stolu.

„Kdybych výsledky nějak měnil, na stupních vítězů by byl i Jakub Klíma, který si mě lidsky strašně získal. Byl přátelský a snažil se všem okolo pomáhat, což u soutěžících zas tak často nevídám. A v jeho případě za tím nebyla vypočítavost,“ dodal pořadatel.

Reklama

Další články

Načítám