Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už ve středu bude Španělský sál Pražského hradu hostit čtyřiadvacet finalistek a finalistů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pro Českou a Slovenskou republiku. Přestože finalisté budou oficiálně představeni až dnes odpoledne, my vám už dnes ukážeme, jak největší naděje českého a slovenského modelingu vypadají.

O budoucích modelkách bude rozhodovat porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedne ředitelka scoutingu Elite World Iris Minier či ředitel soutěže Saša Jány, který k soutěži říká: „Těším se z obrovského zájmu o castingy a soutěž. Jsem rád, že za nás mluví nejen vítězství na světovém finále, ale i desítky úspěšných kariér realizovaných posledních pár let. I tento ročník je jeden z nejsilnějších za poslední desetiletí.“

Čestnou předsedkyní poroty se stala česká topmodelka Linda Vojtová, která říká: „Výhra v soutěži Elite Model Look v roce 2000 zásadně změnila vývoj mojí kariéry a výrazně mi pomohla dostat se ve světě módy na vrchol. Proto jsem velice ráda, že mohu zastoupit úlohu předsedkyně poroty, a tím podpořit novou a talentovanou generaci tváří z našich krajin,” říká Linda Vojtová, která už je v Česku.

V naší galerii najdete přehled všech finalistů a finalistek, mezi kterými si můžete najít svého favorita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám