Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Kulovaná měla se svojí figurou našlápnuto na modeling, ale vydržela u něj jen pár týdnů. Na obrazovkách zaujala poprvé v roli teenagereky v seriálu Dobrá čtvrť, kam ji obsadil režisér Karel Smyczek. Dnes, když už oslavila 35. narozeniny a je matkou malé dcerky, je ale ještě krásnější než tehdy.

Své extra dlouhé nohy, které při výšce 182 centimetrů má, přijela předvést do Náchoda na finále Muže roku. "Jsem tady poprvé, přijely jsme s kamarádkou Romanou Goščíkovou, abych konečně viděla tu přehlídku břišáků. I když manžel mi doma tvrdil, že má taky buchtu, tak co sem jedu hledat," smála se.

"Opravdu ale žárlit nemusí, on není můj muž roku, ale muž mého života. A prvoplánové krasavce nevyhledávám, protože chci přece hlavně sama vyniknout. Můj muž je hezký, ale není to takový krasavec, aby za ním všechny ženské pálily. Chodit s nějakým Kenem, který by ráno strávil víc času v koupelně než já, bych asi nechtěla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám