Hlavní obsah
Článek

O zpěvačce Iloně Csákové (53) je známé, že má až chorobný strach z létání. Kam se nedá dojet autem, tam ani netouží jet. Trvalo roky, než se povedlo jejímu muži Radkovi, aby ji přemluvil ke společné romantické dovolené jen ve dvou, kam by měli vyrazit právě jejím nenáviděným dopravním prostředkem.

"Překročím svůj vlastní stín. Chystám se na romantickou cestu s mým mužem na Santorini. Řekla jsem si, že bych to po těch letech mohla zkusit. Už je to všechno koupené a zaplacené, tak už není zbytí, než letět a užít si to," svěřila nám pořád trochu nejistým hlasem Ilona. "Ječet snad nebudu, myslím, že se umím docela slušně ovládat," ujišťovala.

"Snažím se to v hlavě přehodnotit, protože jsme absolvovali dovolenou s dětmi na Korfu autem a trajektem, a bylo to opravdu tristní. Cestě tam a zpět jsme věnovali skoro čtyři dny. Tak si držím pěsti a doufám, že si to prostě užiju," sdělila.

Kurzy proti strachu z létání neabsolvovala. "Jen si říkám a ještě si budu říkat, protože do odletu ještě nějaký čas zbývá, že to dám. Zvolila jsem autogenní trénink," uzavřela zpěvačka, kterou jsme potkali na finále Muže roku, kde vystupovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám