Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Bubílková je každoročně pravidelným hostem vyhlášení soutěže Muž roku. A jako každý rok do Náchoda dorazila pořádně opálená. Léto totiž tráví u syna v Los Angeles. "Prošla jsem tam všechny pláže a sledovala trendy. Zjistila jsem, že nejvíc letí pevné zadky, tak mám v tom, podle čeho se rozhodovat, jasno," smála se Zuzana, která byla členkou více než devadesátihlavé poroty.

"Já jsem taky denně cvičila a taky mám pevný zadek, podívejte," pochlubila se Bubílková, která si figuru pravidelně sportem udržuje, váží stále zhruba 59 kilo a nemusela se stydět, ani když zapózovala v docela upnutém overalu.

Moderátorka prodělala před lety rakovinu, kterou zdárně překonala. "Byla jsem na kontrole, chodím každý rok, nenapsali mi nic, tak jsem asi v pohodě. Já si to nepřipouštím, kdyby se mě na to pořád někdo neptal, tak bych na to ani nemyslela. Musím zaklepat, ale žádné problémy nemám. Na životosprávu si dávám pozor," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám