Hlavní obsah
Článek

Když si nejvyšší český zpěvák Radim Schwab zavolal v sobotu odpoledne taxi, aby stihl vystoupení na charitativním tanečním workshopu pro děti z dětských domovů, který pořádá Nadační fond Hanky Kynychové, netušil, co bude následovat. Musela zasahovat i policie.

Při vracení na tisícikorunu a účtu tři sta devět korun mu taxikář vrátil pouhou pětistovku, tedy o téměř dvě stovky méně! I když na to zpěvák okamžitě upozornil, nápravy se nedočkal. „Řekl mi, že mi vrátil dobře a odmítl to řešit,“ svěřil zpěvák.

Protože taxikář si trval na svém, zavolal zpěvák policii. „Ta ale řekla, že jde o občansko-právní spor mezi námi dvěma a nemůžou to řešit,“ pokračoval zpěvák. Až ve chvíli, kdy se objevila média, taxikář najednou otočil a dvoustovku vrátil. Nasedl do auta a ujel.

„Šlo mi o princip, a hlavně o to, aby takových případů bylo co nejméně. Pán spoléhal na to, že to nechám být a mávnu nad tím rukou, když nešlo o zas takovou částku. A já si říkal, kolik takových klientů už přede mnou okradl,“ dodal Radim.

Celá kauza neohrozila jeho vystoupení, kde vystřihl dvě písničky. Radim Schwab, jehož známe i jako českého představitele Fantoma opery, je v jednom kole i o prázdninách. Připravuje totiž novou desku, která by se měla objevit před Vánocemi, a také sérii vánočních koncertů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám