Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Wohlmann Votavová opravdu dělá první poslední, aby svému manželovi udělala radost. Místo aby si ho pár měsíců po svatbě hlídala a chránila, dobrovolně mu do postele pozvala nádherné modelky a ještě je svlékla do spodního prádla. Podívejte se.

Nic netušící manžel tak měl při návratu domů o překvapení postaráno. „Ale zachoval se jako skutečně milující manžel. Zhodnotil situaci a řekl, že si jde dát do kuchyně večeři a až se s holkami v posteli vyblbnu, ať dám vědět,“ směje se Kateřina.

Cílem celé akce samozřejmě nebylo dopřát manželovi nevšedních erotických dobrodružství, na ty si zatím podle Kateřiny stačí sami, ale nafotit snímky pro její butik.

„Většina žen si kupuje špatné velikosti podprsenek, a tak jim pomáhám s výběrem těch, které jim budou pohodlné a krásně podrží a vytvarují jejich poprsí,“ vysvětluje Kateřina a dodává, že už jí rukama prošlo tolik ňader, že by jí to nejeden muž mohl závidět. Ostatně podobně tomu bylo i během tohoto focení. „Fotograf už to po pár hodinách nemohl vydržet a povzdychl si, jestli bych si to s ním nechtěla na chvíli vyměnit. Ale bohužel pro něj neumím fotit tak dobře jako on,“ směje se Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám