Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frankie Essex je ve své domovině známá nejen díky show The Only Way Is Essex, ale také jako věčná bojovnice s váhou. Nyní svádí další bitvu. Za přibíráním ale tentokrát není apetit, ale zranění kolene a s tím související omezení sportovních aktivit. Z víc jak šesti kil navíc je osmadvacetiletá blondýna nešťastná i kvůli tomu, že čelí urážkám na sociálních sítích.

Postavu si udržovala hlavně běháním a kardio cviky, to teď po zranění muselo jít na nějakou dobu stranou. „Je to hrůza a docela depresivní. Jsem hrozně oteklá. Nateklo mi celé tělo,“ zoufá si. A někteří její ‚přátelé‘ a sledující na sociálních sítích jí svými komentáři na náladě nepřidají. „Je to tak otravné, když mě lidi ‚trolí‘ kvůli váze. Jo, přibrala jsem, ale z nějakého důvodu,“ vzkázala posměváčkům.

Doktor jí údajně doporučil i antidepresiva, tak že by právě pilulky stály za jejími úsměvy, které nyní rozdává v Portugalsku na pláži?

Reklama

Další články

Načítám