Hlavní obsah
Článek

Spekulace o těhotenství Dannielly Westbrook (43), bývalé hvězdy britského televizního seriálu EastEnders, se zahraničním šoubyznysem nesou už nějakou dobu. Herečka totiž připustila, že si s partnerem Alanem Thomasonem (34) dítě velmi přejí. Na přímou otázku v televizním interview ale nedávno odpověděla, že těhotná není, že je jen tlustá. Nyní ale potvrdila, že s o devět let mladším snoubencem čeká dítě, píše Sunday Mirror.

„Letos jsem podstoupila devítitýdenní léčbu závislosti (na kokainu), v rámci které jsem se dostala až ke kořenům svých problémů. Jako dítě jsem byla zneužitá a to mě v 15 přivedlo k drogám,“ vyprávěla herečka, jak začaly její problémy. Ty narostly do obrovských rozměrů. Za kokain utratila přes 7 miliónů korun, závislost odnesla její nosní přepážka, která se jí zbortila, a dokonce přiznala, že drogy užívala i v době, kdy byla těhotná se synem Kaiem (21; vedle toho má Danniella ještě patnáctiletou dceru Jody).

Teď je vše jinak, alespoň to tvrdí. „Jsem teď jiná, zahnala jsem své démony pryč,“ říká Westbrook a nezastírá, kdo je strůjcem obratu k lepšímu. „Alan je na sto procent, ne, na milion procent důvodem mého nynějšího štěstí.“ Tak snad vydrží.

Reklama

Další články

Načítám