Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportér Josef Klíma bude trojnásobným dědečkem. Jeho syn Kryštof se těší na druhého potomka. "Mám zatím už dva vnuky. Dcera Kristýna má čtyřletého Nikolase, syn Kryštof dvouletého Josefa. Teď se těším na třetí vnouče," prozradil Klíma.

"Před každým narozením vnoučete vždycky vykonávám pouť z Dobřichovic na Svatou Horu u Příbrami. Tam zapaluju svíčku, aby všechno dobře proběhlo, těhotenství i porod, a aby se dítěti dobře dařilo," prozradil Klíma, kterého tak i nyní čeká dlouhá cesta.

"Poprvé jsem šel 42 kilometrů z Dobřichovic na Svatou Horu pěšky i se svým tehdy šestnáctiletým psem. Podruhé jsem se vypravil na turistickém kole. Pouť totiž musí být vynaložená dřina, aby měla cenu," prozrazuje.

"Po druhém vnoučeti jsem ale byl z cesty tak vyčerpaný, že jsem zakázal dceři i snaše dál rodit. Snacha přesto neposlechla, je těhotná a třetí vnouče se má narodit na přelomu roku," usmívá se moderátor pořadu Očima Josefa Klímy na televizi Prima, který po prázdninové pauze startuje dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám