Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší glamour modelka a nyní profesionální celebrita, ale i spisovatelka a matka pěti dětí Katie Price se rozvádí se svým třetím manželem Kieranem Haylerem. O rozvodu mluvila už dřív, poté, co ji měl Hayler podvádět s jejími kamarádkami. Pod podmínkou, že se půjde léčit se závislostí na sexu, mu ale dala další šanci. Léčba evidentně moc nezabrala.

Šanci totiž bývalý striptér nevyužil k upevnění vztahu s manželkou a k nastolení rodinné pohody, ale k románku s chůvou Nikki. Alespoň to tvrdí Price, která prý našla důkazy v podobě milostných mailů. „Dělali to všude v domě. Je mi z toho zle. Skoro rok jsem ji platila za to, aby to dělala s mým mužem,“ říká mimo jiné.

Manžel ji měl následně také obvinit z podvádění.

Price a Hayler se brali začátkem roku 2013 na Bahamách, po pětitýdenní známosti. Modelka už tehdy byla těhotná s nyní čtyřletým synem Jettem. Spolu mají ještě tříletou Bunny, Katie pak z předchozích vztahů ještě Harveyho (15), Juniora (12) a Princess (10).

Reklama

Další články

Načítám