Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jaroslava Stránská, kadeřnice Jitka z Discopříběhu 1 i 2 jedna z hvězd nováckého seriálu Policie Modrava, se po devatenácti letech od zásnub provdala za svého životního partnera, dvaapadesátiletého Pavla Hollitzera. Svatba se konala v Praze.

Nešlo přitom o žádnou opulentní veselku, slib si novomanželé dali na radnici v Nuslích. „Tam byla i hostina. Takže jsme se nemuseli nikam přesunovat, což bylo velice příjemné,“ cituje Aha! nevěstu. Ta vůbec vše pojala velmi skromně a prakticky. Na radnici šla pěšky, vdala se ve svých světle modrých plesových šatech a líbánky s manželem strávili na Šumavě. Tu si mimochodem zamilovala během natáčení seriálu Policie Modrava.

Pro herečku jde o druhé manželství. Už za studií byla vdaná za otce své dcery, která v šesti měsících zemřela. „Nejdřív jsme se s manželem snažili adoptovat dítě, pak přišly neshody. Když jsem se rozváděla, zemřela mi maminka. Za půl roku i můj otec a babička. Byla to jedna rána za druhou. Myslela jsem, že skočím z okna nebo se otrávím. Pak jsem si řekla, že bych zarmoutila spoustu svých přátel,“ přiznala Jaroslava velmi otevřeně ve 13. komnatě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám