Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vydala několik dévédéček a kuchařek s tematikou fitness a zdravého životního stylu, a tak se tak nějak očekává, že se i jejich autorka, devětačtyřicetiletá Davina McCall, bude udržovat ve formě. A daří se jí to víc než dobře. Její chloubou je hlavně svalnaté břicho.

Ještě známější než jako fitness guru je ale jako moderátorka.

V mládí se McCallin pokoušela i o dráhu sólové zpěvačky, ale ani za podpory jejího tehdejšího partnera Erika Claptona se nezadařilo. Za vděk tak vzala prací bookerky v modelingové agentuře, v restauraci a jako kabaretní umělkyně vystupovala také v pařížském Moulin Rouge. Přes práci hostesky nebo tanečnice se nakonec dostala k moderování. A ukázalo se, že ‚tady‘ je správně.

Jejím nejznámějším pořadem byl Big Brother na stanici Channel 4. Ke spolupráci ji následně přizvali i z BBC, ITV nebo Sky1.

A hádejte, co nejraději dělá ve volném čase? S manželem Matthewem a jejich třemi dětmi, dcerami Holly (15) a Tilly (13) a synem Chesterem (10), milují cvičení. „Nemusíme se ke cvičení nijak motivovat, ať už jdeme na kola nebo do posilovny, je to prostě součást našich životů,“ uvedla pro magazín Fit & Well.

Reklama

Další články

Načítám