Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za necelé dva měsíce přivede na svět herečka Bára Petrová svému manželovi Janu Štastnému (58) syna. Pár, který se vzal před dvěma týdny na Konopišti, zapózoval krátce před porodem na společných snímcích. "Trošku mě porod děsí. Představa, že v den, kdy to přijde, v porodnici zrovna nebude můj doktor, nebo že tam budou mít stop stav, nad tím teda dost přemýšlím," řekla Petrová časopisu Maminka.

Miminko hvězdný pár neplánoval, ale nyní jsou šťastni. "Bylo to tak půl na půl. Ne, že bychom jej nechtěli, ale v tu dobu to nebylo úplně v plánu. Šok jsme ale neměli," vysvětluje Bára..

Původně si přála holčičku. "Jakmile jsem se dozvěděla, že čekám kluka, byla jsem z toho pár týdnů docela smutná. Ted jsem vlastně ráda, že to bude kluk. Chlapi to v životě mají jednodušší," vysvětluje. "Ale holčičku bych chtěla určitě. Jen doufám, že po porodu neřeknu, že už další dítě nechci," směje se herečka.

Její o dvacet let starší manžel bude u porodu. "Chci tam být, jen doufám, že se všechno podaří. Budu mít v té době představení každý den a porod si naplánovat nemůžete. Snad to vyjde," říká Šťastný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám