Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem česká, ale světově úspěšná topmodelka Linda Vojtová (38) umí potěšit všechny své fanoušky. Zatímco jiné modelky se předhánějí v tom, které z nich to víc sekne v plavkách, Linda na to šla jinak. Na balkóně se svlékla jen do kalhotek a ukázala se nahoře bez. A protože se snímek rozhodla sdílet na sociální síti, ňadra si cudně zakryla rukama.

I přesto je ale na co se dívat. Krásná modelka si na balkóně sušila vlasy v turbanu a relaxovala. Postavu má vskutku parádní.

Vojtová se na rozdíl od jiných českých topmodelek žijících v zahraničí objevuje ve své rodné vlasti poměrně často. Na svou rodinu, včetně slavného dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova, nedá dopustit a často ji navštěvuje.

Letos navíc bude předsedkyní poroty nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pro Českou a Slovenskou republiku. Sama světové finále této soutěže v patnácti letech vyhrála a byla vůbec první Češkou, které se to podařilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám