Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto plné zážitků má za sebou herečka Malvína Pachlová. Představitelka servírky Šárky ze seriálu Ulice sice tři roky žije s Kolumbijcem Juanem, do Jižní Ameriky se ale během prázdnin s partnerem nevypravili.

„Léto trávím částečně pracovně a částečně na dovolené. Stihla jsem s kamarádkou projet část Andalusie a výlet do Itálie. Takže jsem si i odpočinula,” říká Malvína, která ale už přece jen přemýšlí nad termínem, kdy by se vydala za příbuznými svého přítele. „V Kolumbii jsem byla naposledy minulý rok, určitě cestu tam znovu plánujeme. Pro mne je to v divadelní sezóně složitější, ale chceme kvůli Juanově rodině, tak snad najdeme nějaký brzký termín,” řekla seriálová a divadelní herečka.

S Malvínou jsme se potkali na střeše budovy na pražské Brumlovce, která se na pár hodin proměnila v ráj motýlů. Šperkařka Jitka Mlynarčík Kudláčková zde představila kolekci Naši motýli, která je nejen krásná a ojedinělá, ale hlavně pomáhá. „Šperky mám ráda asi jako každá žena, sama šperky vyrábím a jakákoli inspirace v přírodě je mi blízká, proto mě kolekce motýlů velmi zaujala a ještě to mělo tu nadstavbu dobrého úmyslu za záchranu a navracení motýlů do české přírody. Z toho jsem měla velkou radost,” sdělila Malvína Pachlová.

Reklama

Další články

Načítám