Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co na srdci, to na jazyku. Tohle české rčení platí pro Simonu Krainovou (51) jako ulité, neboť modelka vždy říká přesně to, co si myslí, bez ohledu na to, co si řekne její okolí.

Když jsme se jí tedy ptali na to, jak vnímá skutečnost, že její starší syn Max v září nastoupí do školy, tak nezačala jásat nad atraktivní životní změnou svého dítěte jako většina matek, ale naopak neskrývala nelibost a rozčarování. „Max si to zatím neuvědomuje, protože si žije ve svém Disneylandu a vůbec neví, co ho čeká. Musím říct, že je mi ho hrozně líto, protože já školu upřímně nenávidím,” nechala se slyšet Simona, která má ke studiu naprostou averzi a netají se tím, že skončila se základním vzděláním.

„Já bych to všechno změnila. Děti by měly začít chodit do školy ve dvanácti. Takhle jim ukradneš dětství, jejich spontánnost,” rozohnila se Simona a jedním dechem dodala: „Děti začnou mít povinnosti, zodpovědnost. Když si člověk uvědomí, jak dlouho jsme na tomhle světě a musíme něco řešit.”

I když modelka protáčela panenky, když si představila, že její dítě za pár dní začne povinnou školní docházku, tak jsme si jistí, že tenhle životní krok v rodině zvládnou. Třeba se v Maxovi projeví geny jeho slovenské babičky Želmíry, která je učitelkou, a ve školní lavici ho to nakonec bude bavit.

Související témata:
Školní docházka

Reklama

Další články

Načítám