Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dýdžejka Lucca vyrazila na otevření Motýlího domu i se svými syny Michalem a Františkem. A hlavně starší z nich je neuvěřitelně podobný svému otci, muzikantovi Michalu Dvořákovi. "Michal si udělal svoje klony. Starší syn je úplná kopie, František má trošku jemnější rysy, ale taky je to hodně Michal. Starší je i povahou, je akční, temperamentní, má velkou fantazii. Vizáží i charakterem je úplný Dvořák," usmívá se Lucca.

Starší syn půjde od září do první třídy. "Měl roční odklad, ale teď už to nejde. Mám z toho trošku deprese. Jsme zvyklí pořád někde svobodně cestovat, a to už teď nepůjde. Připadá mi, jako bych měla nastoupit někam do zaměstnání od pondělí do pátku a mít dovolenou jen ve vymezený čas. To mi moc nedodává optimismus. Tak snad se to zvládneme," doufá dýdžejka.

Na akci dorazila krásně opálená. S rodinou byli na dovolené na Seychelách. "Byli jsme jen týden. Zůstala bych déle, ale Michal má festival Soundtrack v Poděbradech," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám