Hlavní obsah
Článek

Popřít svůj věk by pro tuto americkou moderátorku s postavou modelky bylo velmi snadné. Kdyby ovšem chtěla. Bethenny Frankel se ale ke svých šestačtyřiceti letům hlásí. Jako ostatně ke spoustě jiných věcí.

Frankel nikdy neměla problém otevřeně hovořit na témata jako nešťastné dětství nebo zkušenosti s drogami. „Vím, jsem královnou v poskytování až příliš mnoha informací,“ smála se kdysi při rozhovoru pro magazín People.

„Nikdy jsem neměla skutečné dětství. Bylo tam příliš rušivých elementů jako alkohol, porucha v příjmu potravy, násilí,“ řekla otevřeně Frankel, které byly čtyři roky, když ji a její matku otec opustil. „Ona byla příliš náladová, nikdy mi nebyla skutečnou matkou.“ Brzy se proto odstěhovala za otcem, ale jeho život byl zase životem bonvivána. „Plný mladých dívek, nic pro dítě jako já. Nikdy jsem neviděla pohádky, byla jsem věčně v restauracích nebo na závodišti,“ odtušila.

Není divu, že z ní vyrostla teenagerka, která se v nočním New Yorku nebránila večírkům, kokainu, klukům. „Nakonec pro mě přestalo být lákavé jít ven a hledat dalšího kluka, co se o mě postará.“ A sebrala se.

Po dokončení kuchařské školy začala ve svém oboru podnikat a dařilo se jí. Popularitu odstartovala účast v kulinářské reality show The Apprentice: Martha Stewart. Následně se objevila také v show The Real Housewives of New York City, po které dostala nabídku i na vlastní pořad. Tak vznikl Bethenny Getting Married?, který zdokumentoval zásnuby s Jasonem Hoppym, jejich svatbu (vydrželi spolu dva roky) a narození dcery Bryn.

Také na své postavě už vydělala dost peněz. Sepsala knížky o tom, jak docílit skvělé postavy, vydala knihu s dietními recepty nebo vydala DVD Tělo podle Bethenny.

Reklama

Další články

Načítám