Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na dovolenou na Bali modelka Ashley Graham (36) vyrazila jak s manželem Justinem Ervinem, tak s maminkou. Tou obzvlášť se chlubí na sociálních sítích. Tak mrkněte, zda po ní zdědila postavu.

Devětadvacetiletá Graham je momentálně asi nejslavnější plus size modelkou a hrdou nositelkou velikosti 14-16. Úspěchy se svými tvary slaví na mole i před objektivy, kde se velmi často objevuje jen ve spodním prádle nebo v plavkách. Na své stránky si ji pozvali v magazínech Elle, Vogue, Harper´s Bazaar, ale i Sports Illustrated. Obálku jeho plavkového vydání ozdobila jako první plus size modelka vůbec.

Magazín Glamour ji v roce 2016 jmenoval modelkou roku, značka Mattel podle ní vytvořila barbínu, magazín Forbes ji zařadil mezi 30 vlivných pod 30 (let), People ji měl loni v seznamu 25 nejzajímavějších lidí, TIME zase mezi nejvlivnějšími osobnostmi na světě.

Ashley fascinuje, provokuje, ovlivňuje. Ať už v pozitivním, či negativním - mluví se o ní. Především ženy plnějších tvarů ale budou patřit do skupiny příznivců, nebo minimálně alespoň ocení modelčinu snahu bojovat proti štíhlému ideálu krásy a pomáhat ženám zvedat sebevědomí.

Ke hledání toho svého uvedla, pro změnu v rozhovoru pro magazín SELF: „Jedno z mých prvních focení bylo právě spodní prádlo. Když jsem přišla k make-up artistce, ukázala jsem na stehna a řekla jsem, že mám strie, že budou potřeba skrýt. A ona odpověděla: ‚Ne ne, to je v pohodě.‘ V té chvíli jsem si uvědomila, že tohle prostě lidé mají. A že je to část mého těla.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám