Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka, herečka, reportérka, matka. Eva Decastelo (45) si toho nabrala asi už trochu moc. Jinak se nedá vysvětlit, že dorazila na akci a měla každou botu jinou! A rozhodně to nebylo schválně. "Všimla jsem si toho, až když už jsem byla skoro tady," přiznala Super.cz.

"Aspoň je to stejná značka a mám od ní asi patnáct párů bot. A pospíchala jsem. Ale snažím se tvářit, že je to schválně," řekla nám Eva, která má se zapomínáním v hektickém pracovním životě docela problém. "Nejšílenější věc, která mě budí ze snu, je, že někde zapomenu svoje děti," svěřila.

"Jsem hrozný zmatkař. Zapomínám si věci v divadelní šatně, a když se pro ně vracím, nechám tam zas něco jiného. A dokonce se mi jednou stalo, že jsem přišla domů bez podprsenky. Všiml si toho až můj muž. Jemně žárlil, ale naštěstí pochopil moje vysvětlení, že mě strašně tlačila, tak jsem si ji nechala v šatně u umělců a už jsem si na ni nevzpomněla, jak mi bylo pohodlně. Ale až přijdu jednou bez kalhotek, to bude teprve průšvih," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám