Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás informovali, že si Diana Kobzanová (42) pořídila nového pejska, bulteriérku Bibianu. Cesta pro čtyřnohého miláčka do chovné stanice vzdálené padesát kilometrů za Brnem byla ale velmi dramatická, neboť se moderátorka a modelka stala svědkem nepříjemné dopraní nehody.

„Cestou zpátky jsem někde v lesích mezi vesničkami přijela jako první k autonehodě, dvě auta totálka. To, co bylo blíže ke mně, bylo plné kouře, mělo urvaný kola. Bála jsem se, že by mohlo bouchnout. Zevnitř někdo bouchal, naštěstí šly otevřít dveře a pánovi jsem pomohla z auta. Pán z druhého auta vylezl sám. V lehkým šoku jsem zvládla i zavolat záchranku,” svěřila se prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram.

Kobzanová prý sice měla strach, že auto exploduje (s humorem uvedla, že se tato obava objevila vlivem sledování seriálu Kobra 11), ale rozhodně je ráda, že nezpanikařila.

„Nechci z toho dělat hrdinství, o nic nešlo. Nechci, aby se z toho dělala věda. Pánovi jsem jen otevřela dveře zbořenýho auta a zavolala jsem záchranku. Nic víc, nic míň,” řekla Super.cz s úsměvem Diana, která pevně doufá, že autonehodu všichni zúčastnění zvládli bez vážných zdravotních následků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám