Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V padesáti končí život a začíná mejdan. Tenhle slogan uvozuje nový seriál Trapný padesátky, který pro Českou televizi napsala spisovatelka Irena Obermannová a začne se vysílat od příštího pondělí.

My už jeden díl viděli, když jej Irena přijela rovnou z chalupy, kde tráví zbytek léta, představit médiím. "Přála bych si, aby to byla na obrazovkách bomba a dívalo se co nejvíc lidí. Aspoň tolik, kolik zhlédlo u vás na Super.cz tu moji fotku v plavkách," smála se spisovatelka, kterou potěšilo, že její snímek v bikinách vidělo na našich stránkách téměř 800 tisíc čtenářů. Jak už jsme psali, rozhodně se za svoji figuru nemusí stydět.

A když už jste viděli, jak vypadá Obermannová jen v minimálním oděvu, už nebude tolik šokovat, když na setkání s médii neuhlídala šaty a, tentokrát omylem, ukázala, jaké nosí spodní prádlo. No a co, vždyť i tohle na mejdan po padesátce patří!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám