Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Lewandowská se jako Ema v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 vyskytuje už od loňského podzimu, a pro diváky tak není novinkou, že ztvárňuje mladou studentku, na kterou rodiče - lékaři, hlavně otec, mají vysoké nároky, které se jí nedaří plnit. Z dřív veselé postavy se tak stává nešťastnice, která se trestá hladem a sklouzne k anorexii.

Jelikož se Simona vedle herectví věnuje i modelingu, hubnout do role nemusela, navíc vypomohly kostymérky volným oblečením.

„Štíhlou postavu jsem měla vždycky, jako modelka musím být štíhlá,“ říká blondýnka, která červencové natáčecí volno trávila focením v Aténách.

Téma anorexie je v modelingové branži hodně diskutované, otázku na poruchu příjmu potravy herečka nedostala poprvé. „Když jsem byla v modelingové agentuře, držela jsem dietu, ale když to začínalo být na hraně, nechala jsem toho. Neměla jsem potřebu se trýznit, mám se ráda,“ říká přítelkyně herce Zdeňka Piškuly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám