Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Nováková se asi na golfový turnaj oblékala hodně narychlo. Růžové tričko s límečkem okamžitě odhalilo, že jednu součást oděvu nechala hvězda Ordinace v růžové zahradě doma. Pro pány byl každopádně příjemný pohled, že ji místo v cudné uniformě zdravotní sestřičky vidí tričku bez podprsenky, které více než naznačovala, jak vypadají její drobná ňadra.

Sandra si ani neuvědomila, že se fotografové, kteří ji fotili na greenu, zaměřili hlavně na to, aby se jim povedlo z prsou zachytit co nejvíc. "S přítelem jsme večer dlouho poseděli. přijeli jsme hlavně proto, že šlo o charitu," vysvětlila Super.cz na hřišti v Berouně. A prostředí golfu miluje navíc od doby, kdy se při natáčení golfové komedie Veni, vidi, vici seznámila se svým snoubencem Janem Nejedlým.

Tam pro nadaci Krtek přijeli hrát také Jiří Korn, Jiří Macháček nebo Jitka Válková s přítelem Mírou Ciprou. V tomhle utkání nešlo ani tak o výhru, ale hlavně o to, aby se vydělalo co nejvíce peněz pro pomoc onkologicky nemocným dětem.

Reklama

Další články

Načítám