Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už o tomto víkendu bude zvolen Muž roku 2017. Finálový večer pořádaný tradičně v Náchodě poctí svou přítomností úřadující držitel titulu Mister International Paul Iskandar.

My jsme s urostlým Libanoncem mluvili krátce po jeho příletu do Česka, když se setkal na klinice krásy se Simonou Krainovou a loňským a předloňským Mužem roku. Paul nám prozradil, že je v Praze vůbec poprvé. „Vždycky jsem chtěl Českou republiku a Prahu navštívit. Slyšel jsem vždy jen to dobré, takže jsem nadšený. Mám ale velmi nabitý program, tak doufám, že si to tady budu moct i užít,” uvedl Paul.

Nám se podařilo zjistit, že je nejkrásnější muž planety nezadaný, a že si je vědom toho, že Češky patří mezi nejkrásnější ženy na světě. S nadsázkou tak nevylučoval možnost, že by si zde našel novou partnerku. „Proč ne, všechno je možné,” smál se.

Iskandar se narodil v Paříži, ale prakticky celý život žije v libanonském Bejrútu. Kromě vítězství v mezinárodní soutěži krásy na sebe upozorňuje i jinak. Je v elitním týmu volejbalistů a soutěžil v libanonské verzi taneční soutěže StarDance.

„Zisk takového titulu není nic jednoduchého, je to obrovská zodpovědnost. V mnoha směrech mě to změnilo. Pomohlo mi to zvýšit sebevědomí, moji morálku. Otevřelo mi to mnoho dveří. Pomohlo mi to v mé kariéře a celkově zlepšit mou osobnost. To je to nejlepší, co se stalo,” řekl Paul Iskandar.

Reklama

Další články

Načítám