Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Marie-Olympie Řecká a Dánská, vnučka posledního řeckého krále Konstantina II. (sesazeného v roce 1973), je nejen na internetu velmi aktivní mladá dáma, nedávno jednadvacetiletá, která si nezachovává šlechtický odstup. Naopak, často dává nahlédnout do soukromého života, velmi bohatého na cestování a s tím spojené zážitky.

V poslední době Olympia Řecká, jak si říká na sociálních síti, pobyla na Mykonosu, v anglickém Yorkshiru a momentálně si i s rodinou a přáteli užívá v jejich domě na Bahamách. I odtud postuje fotky v pravidelných dávkách. Fotí se v plavkách, se sourozenci, na pivu, na túrách, na plážích... Její profil se takřka neliší od profilů modelek, za kterou ostatně můžeme označit i Marii-Olympii.

Má za sebou přehlídku pro italské návrhářské duo Dolce&Gabbana a čtenáři ji najdou i na stránkách zářijového vydání magazínu W.

Jejími rodiči jsou řecký titulární korunní princ Pavel a jeho žena Marie-Chantal. Marie-Olympie má čtyři mladší bratry: Konstantina Alexiose (19), Achilea-Andrease (17), Odyssea-Kimona (12) a Aristida-Stavrose (9). Ke kamarádkám blondýnky patří dědička Paris Hilton, její sestra Niki provdaná Rothschield, modelka Poppy Delevingne nebo vnučka návrhářky Diane von Furstenberg Talita. Ty všechny přišly i na její nedávný narozeninový mejdan.

Reklama

Další články

Načítám