Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Švédská kráska Alicia Vikander (35) ve filmu Tulipánová horečka předvede, jak jí to sluší v dobovém kostýmu i bez něj. Zopakuje nadějná herečka úspěch, který zaznamenala s Dánskou dívkou?

Nahota je pro herečku běžnou součástí její profese. Režiséři si jsou moc dobře vědomi jejích tělesných předností a s oblibou ji zbavují oblečení. Diváci ji už mohli nahou vidět ve sci-fi filmu Ex Machina i transgender dramatu Dánská dívka, díky němuž se loni dočkala Oscara za nejlepší výkon ve vedlejší roli.

Herečka, která po Angelině Jolie (48) převzala roli ikonické archeoložky Lary Croft, si opět říká o pozornost pánských zraků. Do kin brzy dorazí Tulipánová horečka, což bude podívaná jen pro dospělé. Alicia totiž ve filmu, jehož děj je zasazen do Amsterdamu 17. století, ztvární manželku vlivného aristokrata, prožívající tajnou lásku s mladým malířem. O vášnivé scény v něm nebude nouze.

Nahá Alicia Vikander ovšem není jediným lákadlem výpravného milostného dramatu. Do období, kdy cibulky tulipánů představovaly závratné jmění, se vypraví i další oscaroví herci Judi Dench a Christoph Waltz. Dobový kostým oblékne také modelka Cara Delevingne (31).

Reklama

Další články

Načítám