Hlavní obsah
Článek

Komu není rady, tomu není pomoci! Mariah Carey (54) ignoruje nárůst své hmotnosti a obléká se, jako kdyby byla štíhlá jako proutek, což opravdu není.

Touha po útlé figuře zpěvačku provází celou její kariérou. Občas se jí podařilo dodržet přísný stravovací režim a dosáhnout vysněných parametrů, jo-jo efekt je k ní ovšem nemilosrdný. Když už Mariah nemůže být hubená, chce se aspoň jako hubená oblékat.

Bujné poprsí je předností, jíž mohou ženy upoutat pozornost bez ohledu na svou hmotnost. Také plnější sedací partie dnes nejsou žádným hendikepem. Největším problémem Mariah jsou však její macatá stehna. Jako dlouhonohá topmodelka nikdy vypadat nebude, přesto si oblíbila minišaty. Nevhodným oblečením si ale přidává další kila navíc. A to jich už má požehnaně.

Na ulici s odhalenýma nohama jako sexbomba nevypadala. Popová diva ale přišla na způsob, jak vypadat přitažlivěji. Když si lehla na postel a dolní končetiny zvedla ke stropu, gravitační síla hrála v její prospěch. V reálu ale musí Mariah bohužel stát nohama na zemi. Její nadstandardní míry ještě více vyniknou vedle o 14 let mladšího partnera Bryana Tanaky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám