Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a herec Miroslav Šimůnek je stále sám. Je mu 39 a do čtyřicítky se chystá vkročit se změnami. Chce postavit dům, zasadit strom, najít si ženu a mít potomky. No, má co dělat.

A protože mu moc času už nezbývá a životní partnerku zatím nenašel, začíná z druhé strany – jako první si postaví dům. „Mám projekt, vysněný dům, už vybírám pozemek, tak jakmile to bude to pravé ořechové, začnu stavět," svěřil.

"V Praze je to příliš drahá záležitost, ale mít dům kousek od Prahy, to je to, co hledám. Neplánuji bydlet na samotě u lesa daleko od civilizace. Chci si i nadále užívat život v Praze, tak vzdálenost a přístupnost musí být na slušné dojetí. Vyhlížím tedy místo, které je kousek od dálnice," upřesnil Mirek Šimůnek.

„Domek mám už v hlavě, něco i na papíře. Se zahradou mi pak snad již pomůže partnerka. Já na sázení kytiček nejsem. Trávník zvládnu, a to je pro mne maximum. Tak až se najde ta pravá, doufám, že si bude chtít zahradu navrhnout sama,“ plánuje herec.

Reklama

Další články

Načítám